2020-05-27 07:47:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Érzelmi életében nagy változásokat él át

Napi horoszkóp május 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Jó meglátásai lehetnek, de ahogy előadja ezeket, azzal igencsak megosztja az embereket maga körül. A vita hevessége talán ma jut forrpontjára. A társát illetően próbáljon meg kompromisszumot kicsikarni, nehogy elmérgesedjen a helyzet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma remekül tud praktikus munkákat végezni, gyorsabban elkészül ezekkel, mint ahogyan eltervezte, és marad még elég ideje, hogy egy kicsit a hobbijával foglalkozzon. Megbízhat a megérzéseiben is, kitűnően fogja érezni magát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold már az Oroszlán jegyében jár. Szokatlanul kritikus lehet, de elsősorban saját magával szemben kell gyakorolnia az elvárásait. Ne lepődjön meg azon, ha mások nem annyira értékelik a megjegyzéseit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók kedveznek önnek, tele lesz lendülettel, energiával. Legyen óvatosabb a tetteiben, s főleg a szavaiban. A pletykálódás megbosszulja magát, mert előbb-utóbb visszahull fejére, amit más valakiről terjeszt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az ön jegyében áll. Rendkívül erős lesz a motivációja, és nagyon erős a becsvágya. Ma feltétlenül be kell fejeznie valamit, látni akarja fáradozásai eredményét, ez hajtja előre önt. Sikerrel fog járni!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne viselkedjen kicsinyesen akkor sem, ha mások nem tudják azonnal ellátni a feladatukat. Ma türelmetlen lehet, nem csak a munkahelyén, hanem a magánéletében is. Előre aggodalmaskodik olyasmik miatt, amiket nem tud helyesen megítélni, mert nincsenek meg hozzá a kellő információi.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érzelmi életében nagy változásokat él át, ami komoly válságot okozhat párkapcsolatában. Hajlamos lehet minden tévedést a társára hárítani, pedig sok mindenről ön is tehet. Kezdeményezzen beszélgetést, de próbálja meg uralni a helyzetet, és ne hagyja, hogy elragadják az indulatok!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nehezére eshet másokra figyelni, és képtelen alkalmazkodni. Valami konkrét dolgot szeretne megszerezni, és nehezen viseli, ha valaki ebben megakadályozza. Legyen egy kicsit több belátással!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Oroszlánban jár, és rendezett viszonyokról gondoskodik. Ez a nap lesz az ön számára a hét legjobb napja, időzítse mára a fontos intézni valókat!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön is csodálkozni fog, hogy egyszerre milyen kritikus lett. Bármennyire is nehezére esik lemondani valamiről, ez fel is fogja szabadítani. Szabaduljon meg azoktól a dolgoktól, amelyekre valójában nincs szüksége!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha van valamilyen peres ügye, az most kedvezően zárulhat, a banki ügyek intézésében is nagy előrelépést érhet el. A szívügyekben kevésbé szerencsés, feszültséget jeleznek a bolygók mára. Ha betegeskedik, ne vegye félvállról, amit az orvosa mond.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars az ön jegyében jár. Legyen nagyon óvatos a főnökével, mert kellemetlen vitába keveredhetnek, ami súlyos következményekkel járhat! Ha nem vár önre egy biztos másik állás, akkor legyen inkább kevésbé öntudatos.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: